Zmackie

Direktlänk till inlägg 24 oktober 2012

kapitel 8 - When I look at you

Av Zma ckie - 24 oktober 2012 19:07

Justins Perspektiv:

Spelar lite tyst på Reginas gitarr på hennes baksida i solen, är så taggad för konserten, är nervösare än jag trodde jag skulle vara, visste inte att jag hade så många fans här i Sverige, helt otroligt, Reginas mamma kommer ut med ett glas saft, jag ler och tackar och tar en stor klunk och njuter av den, jag fortsätter spela och bara dagdrömmer, det är härligt, bara drömma sig bort på saker och ting, tänker på framtiden, jag och Regina, varje gång ser jag leendet på våra läppar och våra barn, vi åker runt i turné bussen och är en familj, vi gifter oss och är lyckliga.


kollar ner och ser Reginas skugga på det klargröna gräset, jag vänder mig om och ställer ner gitarren och tar handen runt hennes midja, hon sätter sig i mitt knä.


- Vad spelar du för någonting då? frågade Regina och kollade på mig med hennes vackra ögon


- Die in your arms , ska spela den acoustic på konserten på fredag, sa jag 


- låt mig höra lite, sa regina och tog tag i gitarren och sträckte fram den till mig och satt sig på solstolen brevid.


- okej, på ett villkor , att du sjunger med , sa jag med ett småkaxigt leende


- visst, sa regina med en självklar röst.


Say you love me, as much as I love you, yeah
Would you hurt me baby?
Would you do this to me? Yeah
Would you lie to me baby?
Cause the truth hurts so much more


Would you do the things that drive me crazy?
Leave my heart still at the door


Oh I can't help it I'm just selfish
There's no way that I could share you
That will break my heart to pieces
Honestly the truth is 


If I could just die in your arms
I wouldn't mind
Cause everytime you touch me
I just die in your arms
Oh but it feels so right
So baby, baby, baby, please don't stop, girl



- Du lever verkligen för musik Regina! och det gör mig så arg att du inte uppfyller dina drömmar när du har världens chans, jag tror på dig, sa jag och kolla på henne med en allvarlig blick


- Jag uppskattar verkligen det Justin, och jag har tänkt. på det du sa igår, om att jag skulle sjunga med dig på konserten, jag vill göra det, jag sa ju att jag och pappa fantiserade oss om att vi stod på en scean med en full proppad plublik, jag önska jag kunde få uppleva det, göra det jag är duktig på med någon jag älskar, så jag är på, jag menar jag upplever det med någon jag älskar, så på fredag uppfyller jag en av min största drömmar och den kommer vara med dig, och jag det kan inte bli bättre. sa hon med tårögda ögon och gråtfärdig röst.


Jag omfamna henne hårt och kysste henne på huvudet och sa tack flera gånger, jag vet att det kommer bli bra. 


- Då är det bara att fortsätta öva baby, tyvärr så blir det inte Die in your arms utan Overboard ska bara dra upp en gammal låt som betyder någonting, och den vill jag sjunga med dig. 


- Jag älskar den låten !! sa Regina med en mycket gladare röst


 

Reginas perspektiv: 

 

Vi tillbringar veckan till att öva, och även övade justin till hela konserten fast han redan gjort det tidigare, han är alltid förberedd inför en konsert. Vi tillbringa också tiden till att bara umgås och vara unga, fjanta runt oss och leendet på läpparna vi hade försvann aldrig. Tills paparazzina upptäckt oss synligt på massor av ställen, vi brydde oss inte så mycket, men eftersom det var min hemstad och folk hade olika åsikter om det gjorde det lite jobbigt och fick Justin ofokuserad på konserten som var snart.


Vi hade varit i studion konstant hela dagen, Justin var tvungen att stanna ett tag och komma till mig när han var klar, jag tar min väska och kysser honom och säger hejdå till alla och går.

sätter in hörlurarna i örona och sätter på musik på min mobil, så mysigt att lyssna på musik medans man går, man kan fantisera sig att man är i en helt annan värld, men en bättre värld än den jag levde i fanns nog inte så jag tänkte mer på hur spännande och roligt det kommer bli på fredag när konserten är. Går ner för trapporna till plattan för att ta tunnelbanan hem eftersom Justin var tvungen att stanna kvar, där nere var det massor av folk som vanligt, men kände mig inte iakttagen som jag brukade, kanske inte folk såg mig när jag hade luvan på mig och halsduken intryckt över ansiktet. Jag satt mig ner och bläddrade ner på min spotify lista och satt på den nya låten av Swedish House Maffia - Don't you worry child, sammanträffandfe ser jag affischen tvärsöver mig att dom ska ha konsert om några månader här i sverige, jag flinade och insåg att det fick mig att verka schizofreni ut, så jag kollade ner på mobilen igen, när jag ser 2 skor vid mig och plötsligt 4 skor jag kollar upp och Liza och Roe står där.


- Hej, sa jag fundersamt men trevligt


- Hej du, sa Liza och Roe skrattade till 


Dom var otrevliga så jag ignorera dom och återgick till att ändra låt på spotify fast sänkte volymen för att höra om dom sa någonting mer. 


- Vart har du din kära pojkvän någonstans då? håller du inte koll på honom? fråga Roe men en uppretande och uppkäftig röst


Jag vart irriterad och tyckte det bara var omoget.


- Det ska väl du ta och skita i, sköt ditt liv så sköter jag mitt! sa jag, kunde sagt värre men hade bara varit onödigt så jag ställde mig upp för att gå därifrån.


- Och vad får dig anledningen att vara så uppkäftig mot min vän? fråga Liza och knuffa ner mig tillbaka på bänken.


- haha! vänner? är det vad ni kallar er? Vänner kränker inte varandra och säger upp vänskapen över en kille, ni är bara avensjuka, och jag tänkte berätta men hann inte innan ni gjorde såhär! sa jag med en hög röst


- Öh? avensjuka? sa Roe


- Haha! vi är inte avensjuka på dig ditt äckel? sa Liza


- Okej? så om ni inte är avensjuka varför står ni då här och frågar vart Justin är och knuffar mig och beter er som två jävla småungar, väx upp förfan! sa jag och gick därifrån 


Dom gick efter mig och skrek '' HORA '' och allt möjligt jag brydde mig inte tills Liza öppnade käften lite för mycket och sa '' DU ÄR BARA UTE EFTER HANS PENGAR !! '' 


Jag vände mig om jag sprang tillbaka, dom backade ett steg och insåg att det inte var så smart sagt, när jag stod där gick jag så nära henne som möjligt och sa '' Jag älskar honom! och jag älskade er, men vet ni vafan ni förtjänar era smutisga falska idioter? '' sa jag, innan dom hann svara smällde jag till Liza i ansiktet, hon skrek aj och tog handen där jag slog henne för att lindra smärtan, Roe stod där med förvånad öppen käft och vart osäker och backade.


- Det där var precis det du förtjänade! så länge ni tycker att det är jag som gjort fel i den här situationen så låter ni mig vara! Jag har alltid stått vid eran sida! och hade hopp om att de skulle lösa sig till och med när jag satt på den där bänken, men sen förstörde ni allt! tack så himla mycket, falskhet är den enda jag ser när jag ser er två, alla stunder vi gått igenom bara raderas för varje sekund som går nu! Dra åt helvete, sa jag och gick in i tunnelbanan, Liza och Roe skulle hoppa på lika som mig men stannade kvar, dom stod och kollade in på mig och såg ut att ha dåligt samvete konstig nog. 


Jag kommer hem, slänger av mig kläderna och går upp på mitt rum och slänger igen dörren och kastar saker och slår i väggen för att ta ut min ilska, jag hör tunga trappsteg och det var mamma.


- REGINA VAD HÅLLER DU PÅ MED? SLUTA! skrek hon och tog tag i mig 


hon tänkte börja skälla tills hon såg att jag grät, hon krama om mig och satt mig vid sängkanten

och frågade vad som hade hänt och jag svara bara.


- Ingenting. 


- Men regina någonting är fel, du har aldrig betett dig såhär förut, berätta för mig, jag finns här, sa mamma och hon gjorde det, hon fanns för mig, hon verkade så orolig, jag vela inte göra det jobbigt så jag berättade.


- Liza och Roe kom fram idag och börja tjafsa, jag brydde mig inte tills Liza öppnade hennes äckliga jävla käft.... Mamma avbröt mig och sa 


- Regina sluta svär!


- Ska jag berätta så gör jag det på mitt sätt!! jag har rätt att vara arg, iallfall så sa hon att jag bara var ute efter Justins pengar så jag smällde till henne. 


Jag förväntade mig att mamma skulle bli irriterad över att jag slog henne men hon skrattade.


- Jag är ingen bra Mamma antar jag om jag säger att det var rätt åt henne va? sa hon och kunde inte hålla sig för skratt.


Hon fick mig på bättre humör, dörren öppnades och det var Justin jag hade inte hört när han kom. 


- Okeej! regina gråter och du skrattar och rummet ser väldigt ''städat'' ut sa justin med en förvånad röst


- Jag ska låta er prata, kom ner och ät sen sa hon och smekte min kind.


Jag hade mascara över hela ansiktet, och såg ut som my i mumin som låg där arg och håret stod och alla håll. 


- Så kan du förklara varför du ser ut som odjuret och jag som skönheten? brukar vara tvärtom sa justin och försökte hålla sig för skratt


- Nä Jag vill bara ha din pengar sa jag, jag var så barnlig och envis, som en bortskämd trotsig liten skitunge


- Va? sa justin och kollade lite argt på mig 


- Nej, Liza och Roe börja tjafsa nere vid tunnelbanan och Liza sa att jag var ute efter dina pengar då smällde jag till idioten! sa jag med en röst som lät lika arg som jag var nere vid tunnelbanan


- Regina! skit i vad dom säger, kan ju säga dig att dom där får ju inte gå bakstage hur mycket dom än har en biljett! sa justin och skrattde för att få mig på bättre humör


jag smekte min kind och torka bort tårarna och kysste mig, medans jag satt och berätta hur irriterad jag var på Liza och Roe, så städade Justin bort grej efter grej jag kastat på golvet jag avbröt mig själv när jag såg Justins blick när han hitta lappen jag skrivit om honom. '' Kärleken övervinner allt, jag älskar dig, du är mannen jag vill gifta mig med, du är mannen som ska bli pappan till mina barn, livet utan dig skulle jag inte klara av, hoppas det kommer hålla förevigt, vi klarar igenom våra problem utan konstigheter, och jag blir alltid lika glad när jag ser dig, så jag tror att du Justin Drew Bieber är min Första och Enda kärlek, och bättre kunde jag inte hitta ''  


- lappen såg ut att vara skriven för längesen så när ja såg ordet jag älskar dig blev jag rädd

att du inte hade glömt något ex eller nått, sen såg jag mitt underbart vackra namn så jag vart lugn, sa justin 


och innan jag hann säga ett ord fortsatte han, min pratglada pojkvän


- Och tro mig baby, våra barn kommer bli vackra och du kommer stråla i din brudklänning, och vi ska gå med våra rullatorer och se våra barnbarn leka och jag kommer vara lika lycklig som jag är nu, sa han och kysste mig och log


Jag kunde inte hålla mig för garv 


- Rullatorer? haha jaja, det låter som evig kärlek iallafall, sa jag och kysste honom


Han la sig över mig och kysste mig länge och romantiskt. under sån lång tid och inte ett snack om det så frågar han


- Är du oskuld? 


Första gången på länge blev jag blyg för honom, vad skulle jag svara, eller snarare hur skulle jag svara, jag var tyst ett bra tag och bara kollade åt sidan.


- Hurså? spelar det någon roll? frågade jag helt förskräckt


- Nej, jag undrade bara, man brukar ju vara nervös första gången så vill bara att första gången ska vara perfekt för dig, han log och även fast han frågade en sån konstig fråga så plötsligt blev jag bara mer kär i honom, kollade på honom och sa


- Ja, jag är oskuld, har alltid tagit det som en speciell grej, har velat väntat på den rätta, första gången är ihågkommen sägs det, och då vill man att det ska vara ihågkommen på ett bra sätt.


-  Lilla gumman du ska inte vara orolig jag väntar tills du är redo, jag har ingen bråska med någonting, jag är redo när du är redo, sa han och kysste mig


- Det är därför jag älskar dig Justin, sa jag och kysste tillbaka och insåg hur jävla underbart mitt liv är 


Vi gick ner och åt maten Stefan gjort, vi snackade om mitt utbrott vid matbordet och morsan var tvungen att lägga till några andra arga stunder jag varit med om. 


Stefan och Mamma gick och la sig, jag och Justin låg i soffan och kollade på film, han klarade inte av dom svenska programmen eller så var den svensktext på dom andra, så vi bäddade ner oss med lite chips och läsk och kolla på karate kid och skrattade och Jaden som var huvudpersonen i filmen, Justin var nära vän till honom så det var bara roligt.


 

 

 



Justin Perspektiv:


Jag fortsätte tillbringa dom sista dagarna i studion, och självklart var Regina där, jag var så taggad, så jag nästan blev ofokuserad, sen kunde man inte slita blicken från Regina när hon satt där och bara kollade med hennes otroligt underbara ögon. Vi var klara med vårat uppträdande, det kommer bli schysst på fredag, Mina fans har skrivit mycket gulliga saker om oss, och det bästa är ju att dom flesta är ju ifrån sverige så det gör ju både mig och Regina lugnare, Scooter tycker vi är allt för förberedda så att hade mycket tid över och både kenny och scooter tyckte vi alla kunde hitta på någonting, Jag gillade idén och det gjorde Regina med, hon kom överens med alla så fort, hon blir omtyckt på ett klick, hon måste vara en ängel. 


 

Reginas Perspektiv:


Vi åkte till en Indisk resturang utanför stockholm, dyr och snobbig resturang men dom hade god mat där, Justin föredrog mcdondals men det vi alla kollade på honom och han följde med, efter gick vi till en bar, varken jag eller Justin drack, han är ju egentligen inte myndig för det men här i sverige är han, men han visste att Scooter aldrig skulle kunna ge varken mig eller Justin alkohol.


- Törstiga? frågade scooter och la två drinkar på bordet till mig och Justin


- tack antar att det är alkoholfritt? fråga justin 


- Nä men jag önska att vore, sa Scooter 


- Tack, men jag är bara sjutton, sa jag retsamt till Scooter


- Tyst och drick nu, sa Scooter och log mot mig och Justin


Vi gjorde som han sa, och drack fort för att känna någon effekt så vi klarade av dom här gamlingarna

men vi velade ha mer, så jag och Justin smög iväg, och gick till baren.


- två tequila, sa Justin till bartendern 


- legitimation tack? sa han


Justin gav honom legget och fick tillbaka det och log mot oss.

vi satt oss på övervåningen av baren och skrattde åt den dumma bartendern


- Puckot kan få sparken för detdär, sa jag och skrattade


- Tyst nu och drick, sa justin och skrattade


Vi drack upp och gick ner och köpte fler och fler drinkar, vi vart berusade och skrattade, vi gick in i ett rum med soffor och biljardbord och tv, måste vara något spel rum, vi la oss i soffan och Justin la sig över mig och kysste mig ner på halsen och knäppte upp min skjorta och fortsatte ner mot mina bröst, Jag tog av mig skjortan och han t-shirten, vi ramlade ner från soffan och hamna på golvet, vi skrattade


- Det är inte rätt tillfälle eller hur? fråga Justin


- Jag vet inte, är rätt så full och totalt kär i din sexiga kropp 


Jag fortsatte kyssa honom ner på magen, jag var verkligen full och hade noll koll, jag försökte knäppa upp hans skärp när han tog handen för


- Det skulle vara fint och ihågkommet, vi var fulla och hade sex på ett golv på en indisk bar? sa justin och kolla på mig.


Han hade rätt, det ska vara perfekt, jag la mig brevid honom på golvet och suckade.


- Jahapp, pinsamt antar jag, sa jag och kollade upp i taket.


- Nej, vadå pinsamt? jag skulle lätt ha sex med dig här och nu, men jag vill att det ska vara speciellt för dig, man gör mycket misstag när man dricker. Och dessutom är det första gången, klart jag vill göra det extra speciellt och romantisk då? sa justin och kolla på mig


Jag log mot honom, och nickade och kysste honom och la mig på hans bröst och smekte hans mage


- Jag älskar dig, sa jag med krasslig röst


- Och jag älskar dig Regina


Vi hör höga steg i trappan och kollar på varandra och gömmer oss bakom soffan, och sätter på oss kläderna där, det var Scooter och Kenny som letade efter oss, Justins mobil vibrerar och det är Scooter som ringer, han stänger av så fort han kan. 


När dom gått ner igen, sätter jag på mig skjortan och vi går ner också.


- Jag har försökt ringt dig justin, Vad har ni varit någonstans? frågade Scooter 


- Kollade runt lite bara, sa justin och tog armen omkring mig, jag log också 

ett busigt skyldigt leende också.


- Vi tänkte dra till cluben och där kommer ni inte in, är det lugnt eller ? fråga Scooter


- Det är lugnt, jag sover hos Regina ikväll , sa justin 


Dom nickade och busvisslade när vi gick ut, Justin pekade finger åt dom och dom skratta.


När vi kom hem var vi så trötta efter alkoholen, vi gick upp och la oss på en gång.


- Justin? är du vaken? viskade jag


- Jadå, svarade han lite tyst


- Vad händer efter konserten och du ska vidare? frågade jag 


- Det vet vi båda, men vi vet också att vi klarar det här, sa justin och kysste mig


- Sov nu regina, ja älskar dig


- älskar dig med.















 
 
Ingen bild

Ellen

30 oktober 2012 11:15

Grym!! När kommer kap 9??<3

Zma ckie

30 oktober 2012 14:42

Tack vad glad jag blir, förmodligen idag :)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Zma ckie - 10 januari 2013 14:23


För att läsa nästa kapitel gå in på min nya blogg HÄR  www.zmackie.blogg.se   ...

Av Zma ckie - 4 januari 2013 18:36

Hej, jag måste flytta tillbaka bloggen till blogg.se på grund av att bloggplatsen är konstig, både denna och min personliga blogg är jättekonstig så jag länkar bloggen när jag fört över alla Kapitel och grejer :)  ...

Av Zma ckie - 3 januari 2013 03:14

  Justins Perspektiv  Ångesten var kvar, hon svarar på mina sms, men det är jag som får ta första steget, jag är tacksam över att hon ger mig en ny chans. Men jag var inte den enda som gjort fel, jag hade tagit beslutet att gå och prata med Chuc...

Av Zma ckie - 2 januari 2013 14:44

    Justins Perspektiv    Justin, Lyssna på mig!! säger Scooter  Jag himlade med ögonen, det var alkoholen som var påväg att försvinna, jag tittar ut och ser att vi närmar oss Stratford. Vad tänkte du med? hör jag ännu Scooters röst upprep...

Av Zma ckie - 28 december 2012 15:26

  Justins Perspektiv Varför? Varför ska jag klanta till allt hela jävla tiden, jag var så arg på mig själv, vela bara hoppa ut på vägen och hoppas det är en lastbil som kör över mig! Vill lida precis som Regina gör just nu. Ingen svarar när j...

Presentation


Regina: 17årig tjej från stockholm som förlorat sin pappa som dog i en flygolycka, hennes mamma vägrar sätta henne på planet till hennes farmor och farfar till Canada, men till slut så. Intressant? Bara börja läsa :)

Fråga mig

11 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22 23 24
25
26
27
28
29
30
31
<<<
Oktober 2012 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik

Zmackie

Zmackie

Heart It
http://translate.google.com/

Ovido - Quiz & Flashcards