Zmackie

Direktlänk till inlägg 22 oktober 2012

Kapitel 5 - A beautiful goodbye

Av Zma ckie - 22 oktober 2012 17:05

 

Justin kom hem till mig, han sa att jag skulle berätta allt i detalj jag gjorde det och berättade däremot tusentals minnen med Liza och Roe, jag var väldigt ensam, och utan dom skulle jag bryta ihop, Dom accepterar mig och jag accepterar dom, eller jag dom accepterade mig iallafall. Vi satt i soffan ljus var tända på vardagsrumsbordet och jag låg emot hans axel medans han höll på att pilla i mitt hår.
 
- Regina, allt kommer ordna sig, jag vill inte känna att jag är skyldig till detta, men det är jag och jag ber om ursäkt. Men det är nog bara mycket att ta in för dom, dom kommer lugna ner sig, jag lovar. ge dom lite tid bara.
 
- Jag bryr mig inte längre, ska vara med dig resten av mitt liv oavsett vad dom där så kallade mina vänner tycker om det, bortsett ifrån det negativa, är du nervös inför imorgon, sa jag.
 
- Ja. men mamma kommer att älska dig, men hon vet inte om att vi är mer än vänner, det som är problemet.
 
- Hm. jo jag vet, men jag tar den risken, hon verkar vara en bra mamma , så hon tar det nog bra justin. 
 
- Ja! det vet jag att hon kommer att göra. med tanke på att du gör hennes son lycklig så, sa justin och kysste min panna.
 
Justin sov över den kvällen, jag har tänkt efter, vi har hållt ihop och han har inte ens påminnt mig om att vi aldrig har haft sex. jag har helt glömt bort att jag tror jag är tillsammans med den enda killen i hela världen som inte bryr sig om sex. Jag var oskuld, och tyckte det var konstigt att jag inte tänkt på det, Rachel säger att när hon förlora oskulden med en kille, innan var hon nervös varje gång dom kysstes. kanske beror på att det är äkta kärlek mellan oss. Vi låg i min säng och pratade om allt vi gjort tillsammans. Det slutade med att jag somnade, var alldeles för trött för att lyssna på hans pratglada röst. 
 
 
- Regina!!! är du vaken? sa farmor
 
Jag svarade segt med en hes röst
- Jag är vaken.
 
Vi glömde bort att säga att Justin sov här, tänk om dom skulle bli sura.
Justin tänkte inte på det så följde med ner med gårdagens kläder och ruffsigt hår
 
- Nämen, hej justin inte visste jag att du var här, sov du här ? fråga farmor och verkade överlycklig över att han var här.
 
- Hehe, Ja det gjorde jag, så är ni taggad för middag ikväll då? sa justin och skrattade till
 
- Ja, ska bli så kul så, sa farmor 
 
- Hoppas Morfar din bjuder på whiskey ikväll, sa Farfar och skratta till
 
Justin åkte hem och skulle fräscha till sig inför middagen. 
 
Rachel skulle på någon fest med Ryan och Chaz och jag gick upp och kollade vad jag skulle ha på mig.
inte för slampigt, inte för slappigt, jag vela se bra klädd ut också när jag skulle träffa justins mamma.
 
en blommig klänning, vit kavaj rosaaktigt läppstift och rosa höga klacksor med nät strumpor, såg ut som en ordentlig flicka, men det fick duga, hoppas det duger för Pattie.
 
Jag var en smutta nervös, och satt vid kökbordet klar för att åka, satt och klappa med händerna av nervöshet, Farmor ropade att det var dags, jag, farmor, farfar och mamma åkte.
 
Vi parkerade utanför huset, hade varit där tidigare, utanför alltså, det var första gången jag och justin träffades.
 
- Hej Diane, sa Farmor och gav henne en kram
 
- Hej, Elize, sa farmor
 
Farfar skakade hand med justins morfar Bruce och vi steg in.
 
Justin och Pattie satt redan vid bordet. Pattie reste sig upp och gick fram till mig.
 
- Hej, du måste vara Regina, sa hon och krama mig
 
- Ja, hej, och du Pattie, justins mamma ?, sa jag och kramade tillbaka
 
Jag satt mig brevid justin och han kysste mig på kinden och log emot mig.
 
- Jasså, så pass,jag visste inte? sa pattie förvånat
 
- Mamma! trodde du fattade ?, sa justin och blev irriterad.
 
- Dom har väl varit tillsammans sen 8 veckor tillbaka, har jag för mig, Regina har kommit hem med ett leende på läpparna sen dess då iallafall, sa farmor 
 
alla brister ut i skratt.
 
- Men farmor, sa jag och blev generad
 
- Ni verkar vara lyckliga, det är huvudsaken, men du har då lyckats bra iallafall justin, sa pattie och flirta åt justin
 
- Inte för att förstöra det lyckliga, men ni är väl iallafall medvetna om att sommaren är över om 3 dagar, sa mamma.
 
Jag och justin kollde på varandra och såg rädda ut, han tog min hand och höll den hårt, Det var inte rättvist jag vill vara med honom föralltid. Pattie kollade på oss och man såg på henne att hon inte heller vela att det skulle ta slut på det lyckliga.
 
Diane kom ut med maten och vi började äta, vi kom in på andra samtalsämnen, Pattie berättade om Justin hur han var när han var liten. Justin skämdes, men jag tyckte det var gulligt. Jag och justin satt oss vid TVn medans dom andra drack vin och snacka kärring och gubb snack, inte så intressant. 
 
Vi kollade på gammla foton, och han gav mig fotmassage kände mig som en prinsessa, vi kollade på film och myste. Dom andra gick in i vardagsrummet för att kolla vad vi gjorde, och där låg vi, jag låg i justins famn och vi båda sov, Pattie gick fram och la en filt över oss, och stängde av TVn.
 
Jag vaknade av solens starka strålar som lyste in från vardagsrums fönsret, Justin var inte där. jag drog över filten, vart bara pinsamt att ligga där helt själv. jag hör steg emot mig, drar ifrån mig filten sakta men säkert, det var justin, han hade gjort frukost.
 
- Godmorgon älskling, sovit gott på soffan inatt, sa Justin och skrattde.
 
- Underbart, sa jag och tog min högra hand på min rygg och gjorde en besvärlig min, jag hade ont i ryggen efter det trånga utrymmet vi hade när vi klämt ihop oss i soffan.
 
- Dom andra åkte och handla, dom kommer väl snart.
 
- Hur mycket är klockan?, frågade jag med krasslig röst
 
- Halv 12, ska jag skjutsa hem dig?, frågade han 
 
- Ja skulle vara snällt, men vi kan äta frukost först, sa jag och lätt lättad.
 
Han skrattade och nickade, vi åt och kollade på disney channel medans, Jag gick ut med brickan som justin lagt frukosten på, jag lägger brickan på diskbänken, och kliar mig i håret och går in på toaletten och tvättar bort gårdagens smink och lånar Dianes hårborste för att ta bort dom irriterande toverna jag hade i håret. 
 
När jag kommer ut står justin utanför och är redo för att åka, han bara stog där och log emot mig, jag kollade på honom och skrattade.
 
 
Vi åker, och jag speglar mig i backspegeln medans justin skrattar och höjer radion, 
 
 Lyssna medans du läser 
 
 
- Regina jag kan inte låta oss skiljas åt imorgon, det går inte, förstår du det!, jag älskar dig och jag vill ha dig vid min sida föralltid. säger justin förbannat medans han ser tårögd ut.
 
- Vi får hitta på något, om vi är menade för varandra ska det finnas en lösning, allt kommer ordna sig. sa jag och försökte lugna ner honom. 
 
- Jag vill bara inte att allt det här, oss, tillsammans, försvinner. Jag vill veta innan vi skiljs åt att det kommer ordna sig, inte säga hejdå fast det egentligen är farväl, sa justin 
 
- Jag vet, det är skrämmande, men det kommer ordna sig, jag gör allt för att inte förlora det vi har, jag är beredd att riskera allt för dig justin, inse det snälla, det kommer vara svårt att vara ifrån varanndra, men vi kommer träffas igen och det är väldigt snart. 
 
..
 
Vi var framme och jag kysste honom hårt med ändå romantisk, vägrade släppa taget om honom. 
- Vi ses imorgon innan du åker gumman, det lovar jag, sa justin och kysste tillbaka.
 
Jag nickade, justin såg att jag var tårögd och prata inte för att slippa höra den fjantiga rösten. jag stängde bildörren och stog och kolla på honom, han körde sakta ifrån mig. jag vände mig om och släppte ut tårarna innan jag ens kommit fram till dörren. Jag går in och tar av mig skorna, och försöker springa upp till rummet utan att någon märker, men Farmor står vid hallen och ser att något är fel.
 
- Men lilla hjärtat, vad är det som har hänt, sa farmor
 
Jag säger ingenting bara kramar om henne och gråter högt och tydligt som en liten bebis.
 
Farmor och jag går upp på rummet och sätter oss ner vid sängkanten och jag förklarar varför jag var ledsen.
 
- Jag är kär farmor. kär på riktigt! Justin och jag har varit med varandra varenda dag sen vi träffades första gången, allt känns sjukt med tanke på att imorgon åker jag, även han också, han tillbaka till kändislivet, och jag tillbaka till mitt tråkiga liv, fast utan vänner denhär gången, det är inte bra, jag vill vara med honom, jag vill inte åka ifrån allt vi har. Jag älskar honom, sa jag.
 
- Regina, kärlek är inte alltid lätt, jag vet att du är kär i honom, och jag vet att han är kär i dig, det syns på er tydligt och bra, Men ni kommer ju träffas, men när eller hur ofta vet ingen, men dethär handlar om kärlek så det kommer att bli bra, Tänk positivt, ni har haft en underbar sommar tillsammans, och nästa gång ni ses så får ni känna saknaden av varandra. Snälla oroa dig inte gumman, allt kommer att bli bra.sa farmor och kramade om mig hårt
 
Det blev kväll, ännu närmare tills jag lämnar min stora kärlek, jag vela inte somna, för när jag vaknar är det dags och det vill jag inte. jag tog fram gitarren och spelade lite, spelade justins låt ''Never Let You Go'' och sjöng samtidigt, jag tänkte på texten, den passade in så bra till situationen som var nu. 
 
Jag gick ner och sa godnatt till alla, Rachel var också ledsen, hon var i samma sits som mig, hon skulle också lämna någon hon älskade. Hon sov brevid mig den natten, vi låg och prata länge, om hur vi ska göra, och bestämde oss för att hålla ihop när vi kommer hem för att finnas där för varandra, ingen annan skulle förstå, vi somnade vid midnatt vilket jag verkligen inte vela.
 
Det var den absolut värsta dagen i mitt liv, jag vela inte släppa honom, jag vela följa med honom, det här var orättvist! Han är min, varför måste vi skiljas åt flera 100 mil för då! jag var vrång, envis, arg och allmänt galen, jag kramar om honom och tårarna bara rinner.
 
- Vi ses snart gumman! det lovar jag, sa justin
 
- Jag vet, sa jag och grät.
 
Han kysste mig romantiskt, men det var en farväl kyss ingen hejdå kyss, jag var så rädd att dethär var den sista gången jag träffar honom.Han kliver på rulltrappan och vägrar släppa min hand, han säger
 
- Jag älskar dig min ängel
 
- Jag älskar dig med min Prins
 
 
Handen dras ifrån mig och han åker ner för rulltrapporna. Jag vänder mig om, och bara springer ut där Mamma och Rachel står, vi skulle också på planet, fast det gick en timme senare. jag satt på min Ipod och satt på  Be Alright, låten justin skrev till mig..
 
 Lyssna medans du läser
 
Jag låg på min reseväska och dagdrömde om alla minnen vi varit med om under sommaren, jag saknar honom redan, undra vad han tänker just nu, tänk om han hittar en annan tjej, tänk om han glömmer bort mig. 
Jag var så orolig, jag vela inte dethär, jag hatar stockholm, jag vill till Justin! tårarna som rann ner vid min kind fick mig att vakna upp från mitt dagdrömmande. Jag öppna ögonen och Mamma sa att vi kunde göra oss redo för att stiga på planet.
 
 
Jag gick sakta, vela missa planet, men vela inte starta något problem för alla andra, Rachel var i en helt annan värld hon bara gick med håret över ansiktet och lyssnade på sin IPod precis som jag. Jag gick fram och krama om henne medans vi gick, Mamma kollade på oss som om hon förstog vad vi gick igenom.
 
....
 
Vi steg på planet och jag satt längst närmast fönstret, Mamma satt själv och jag och Rachel satt brevid varandra, vi slocknade på en gång , vi var helt sluta efter allt gråtande, och den här dagen vill man bara inte komma ihåg. Jag vaknade och det var mörkt ute, Mamma sa att vi närmade oss stockholm nu, och att vi kan göra oss klar..
 
 
 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Zma ckie - 10 januari 2013 14:23


För att läsa nästa kapitel gå in på min nya blogg HÄR  www.zmackie.blogg.se   ...

Av Zma ckie - 4 januari 2013 18:36

Hej, jag måste flytta tillbaka bloggen till blogg.se på grund av att bloggplatsen är konstig, både denna och min personliga blogg är jättekonstig så jag länkar bloggen när jag fört över alla Kapitel och grejer :)  ...

Av Zma ckie - 3 januari 2013 03:14

  Justins Perspektiv  Ångesten var kvar, hon svarar på mina sms, men det är jag som får ta första steget, jag är tacksam över att hon ger mig en ny chans. Men jag var inte den enda som gjort fel, jag hade tagit beslutet att gå och prata med Chuc...

Av Zma ckie - 2 januari 2013 14:44

    Justins Perspektiv    Justin, Lyssna på mig!! säger Scooter  Jag himlade med ögonen, det var alkoholen som var påväg att försvinna, jag tittar ut och ser att vi närmar oss Stratford. Vad tänkte du med? hör jag ännu Scooters röst upprep...

Av Zma ckie - 28 december 2012 15:26

  Justins Perspektiv Varför? Varför ska jag klanta till allt hela jävla tiden, jag var så arg på mig själv, vela bara hoppa ut på vägen och hoppas det är en lastbil som kör över mig! Vill lida precis som Regina gör just nu. Ingen svarar när j...

Presentation


Regina: 17årig tjej från stockholm som förlorat sin pappa som dog i en flygolycka, hennes mamma vägrar sätta henne på planet till hennes farmor och farfar till Canada, men till slut så. Intressant? Bara börja läsa :)

Fråga mig

11 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22 23 24
25
26
27
28
29
30
31
<<<
Oktober 2012 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik

Zmackie

Zmackie

Heart It
http://translate.google.com/

Ovido - Quiz & Flashcards